Zonnepanelen

Jouw match in de zonnepanelen

Ontdek direct uw,
jaarlijkse besparing!

Gemiddelde jaarlijkse besparing tot €1150
Binnen 24 uur vrijblijvende offerte
Persoonlijk advies van professionals

Ontvang een gratis offerte

Gratis offerte op maat

We nemen binnen 48 uur contact met je op

Optionele gegevens

Niet verplicht maar wel handig
Terug
Volgende
Binnen  60 seconden  geregeld!

Verstuurd!

Uw aanvraag is ingediend. We nemen binnen 48 uur contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Zonnepanelen

Jouw match in de zonnepanelen

Ontdek direct uw,
jaarlijkse besparing!

Gemiddelde jaarlijkse besparing tot €1150
Binnen 24 uur vrijblijvende offerte
Persoonlijk advies van professionals

Ontvang een gratis offerte

Gratis offerte op maat

We nemen binnen 48 uur contact met je op

Optionele gegevens

Niet verplicht maar wel handig
Terug
Volgende

Verstuurd!

Uw aanvraag is ingediend. We nemen binnen 48 uur contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Beoordeeld met 4.6

Google Rating
4.6
46 reviews

De beste match voor uw dak

Onze adviseurs zijn er om jou te helpen het volledige potentieel van jouw dak te benutten met zonnepanelen. Zonnematch regelt alles tot in de details, waarna jij vol trots geniet van een dak vol duurzame zonnepanelen. Ons doel is om jou te laten profiteren van maximale besparingen op jouw energierekening door gebruik te maken van (eigen) groene stroom.

Kwaliteit Garantie van Zonnematch

Zonnematch-monteurs hebben specifieke trainingen gevolgd en beschikken over hun InstallQ diploma's. Daarnaast zijn ze VCA-gecertificeerd en hanteren ze de normen van NEN-1010 en NEN-3140 tijdens hun werkzaamheden.

Een slimme investering

Wist je dat zonnepanelen zichzelf nu nog sneller terugverdienen dan voorheen? Vaak zijn ze al binnen 4 jaar terugverdiend! Wil jij ook profiteren van jouw eigen zonne-energie? Kies voor zonnepanelen van Zonnematch!

  • Binnen 4 weken zonnepanelen op jouw dak
  • Bespaar gemiddeld € 1.340 per jaar met tien zonnepanelen
  • Vaak al binnen vier jaar terugverdiend
  • Altijd een vrijblijvend adviesgesprek
  • Vakkundige installatie door gecertificeerde monteurs

Wij spreken niet alleen de taal van verduurzamen, maar ook die van onze klanten.

Heldere communicatie
Binnen 48 uur reactie
Persoonlijk advies van professionals
Vertel me meer
"Sterke toename gebruik Nationaal Warmtefonds voor verduurzaming van woningen"

Zonnepanelen zonder te investeren? Dat kan!

Onvoldoende spaargeld of besteed je het liever aan andere zaken? Geen punt. Diverse instanties verstrekken subsidies of financieringsmogelijkheden voor duurzame investeringen, zoals zonnepanelen. Bovendien werken we samen met gerenommeerde instanties zoals Santander om leningen tegen lage rentetarieven aan te bieden, waardoor het voor u nog eenvoudiger wordt om te investeren in duurzame energie. Onze adviseurs staan klaar om samen met jou de beste opties te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Wat zijn zonnepanelen?

Deze vraag komt vaak voorbij en het antwoord is eenvoudig: een zonnepaneel, ook bekend als fotovoltaïsch paneel, zet zonlicht om in energie. Moderne panelen kunnen ongeveer 15% tot 20% van het zonlicht omzetten in bruikbare energie. Bij Zonnematch hebben we panelen met een rendement van boven de 19%, wat zeer gunstig is voor jou als eindgebruiker.

Maar de opgewekte energie is nog niet direct klaar voor gebruik in jouw woning. Hiervoor is een omvormer nodig. Deze zorgt ervoor dat de energie wordt omgezet in bruikbare stroom. Dankzij de dalende kosten van complete zonne-energiesystemen, is de gemiddelde terugverdientijd momenteel tussen de 4 en 6 jaar. Dit maakt zonnepanelen steeds aantrekkelijker.

Waar wij voor staan?

Goede communicatie, nette jongens en duidelijke afspraken. Voeg daar een flinke scheut innovatie en vakmanschap aan toe en je hebt de ultieme verduurzaming formule te pakken.
Offerte aanvragen

Alleen maar voordelen met panelen

01.

Directe verlaging van jouw energiekosten

Met tien zonnepanelen bespaar je gemiddeld €1340 per jaar. Onze zonnepanelen zijn vaak al binnen 4 jaar terugverdiend en hebben een vermogensgarantie van 25 jaar. Dit betekent dat je totale besparing meer dan €20.000 bedraagt!

02.

De salderingsregeling blijft bestaan

De salderingsregeling stimuleert de productie van duurzame energie via zonnepanelen door de mogelijkheid te bieden om de opgewekte en teruggeleverde stroom te verrekenen met de afgenomen stroom van de energieleverancier.

03.

Professioneel advies maat

Wij begrijpen het belang van deskundig advies en daarom hebben we verschillende professionals in huis om al uw vragen te beantwoorden. Geen vraag is ons te veel.

04

Gecertificeerde monteurs

Het installeren van zonnepanelen vereist expertise en ervaring. Onze monteurs zijn allemaal gecertificeerd door InstallQ en VCA-gecertificeerd. Bovendien werken ze volgens de normen van NEN-1010 en NEN-3140 tijdens hun werkzaamheden.

Ook verdienen met verduurzamen?

Onze adviseurs helpen jou het beste uit jouw ruimte te halen door te focussen op duurzame oplossingen voor jouw huis of bedrijfsruimte. Maximaal profiteren van energiebesparende maatregelen en het gebruik van groene technologieën is ons doel.

Zo bespaar jij het meest op jouw energierekening en draag je bij aan een duurzamere toekomst.
Offerte aanvragen

FAQ

Bekijk de meest gestelde vragen:

wat zijn zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn apparaten die zonlicht omzetten in elektriciteit. Meestal worden ze geïnstalleerd op het dak van een woning of gebouw. Deze panelen bevatten zonnecellen die zonlicht absorberen en omzetten in gelijkstroom (DC) elektriciteit.

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen, samengesteld uit zonnecellen, vangen zonlicht op en zetten het om in gelijkstroom (DC) elektriciteit. Via een omvormer wordt deze omgezet in bruikbare wisselstroom (AC) elektriciteit voor uw huis. Eventueel overschot aan elektriciteit kan teruggevoerd worden naar het elektriciteitsnet.

Nette communicatie en duidelijke afspraken

Zonnepanelen bieden een milieuvriendelijke en hernieuwbare energiebron, waardoor ze bijdragen aan een verbetering van het milieu. Bovendien verminderen ze onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en dragen ze bij aan een verlaging van uw energiekosten.

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Zodra we je aanvraag hebben ontvangen, zullen we direct controleren of je dak geschikt is voor zonnepanelen. We zullen deze bevindingen met je bespreken, maar uiteindelijk is de beslissing aan jou.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Onze experts helpen u bij het bepalen van de juiste omvang van uw zonnepaneleninstallatie, die afhankelijk is van factoren zoals de grootte van uw huis, uw energieverbruik en de beschikbare zonlicht opbrengst op uw dak.

Moet ik BTW betalen?

Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen afgeschaft, wat betekent dat het tarief daalt van 21% naar 0%. Dit geldt echter alleen als de zonnepanelen worden geïnstalleerd op woningen of bijgebouwen, zoals een schuur. Hierdoor hoeven particulieren geen btw meer terug te vragen bij de Belastingdienst.

Dekken zonnepanelen mijn volledige verbruik?

In principe kunnen zonnepanelen voorzien in al je energieverbruik. Echter, gezien de meeste mensen 's avonds meer stroom verbruiken dan overdag, zullen wij zorgvuldig naar je situatie kijken. We streven ernaar voldoende panelen te installeren zodat je kosten aan het einde van het jaar gedekt zijn.

Hoelang duurt het voor dat zonnepanelen energie opwekken?

Zodra de panelen zijn geïnstalleerd en de elektricien de omvormer heeft aangesloten op de meterkast en het systeem, starten je zonnepanelen direct met het opwekken van energie.

Praatje maken?

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken aan uw verduurzamingsproject. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Zonnematch voor u kan betekenen.

Echte aanpakkers

Wij houden van snel en efficiënt, daarom gaan we direct voor je aan de slag. Na onze kennismaking ontvang je binnen enkele weken al jouw tuinontwerp. Zo geniet je binnen de kortste keren van jouw nieuwe tuin.

Nette communicatie en duidelijke afspraken

Weten waar je aan toe bent, dat wil toch iedereen? Daarom staat communicatie bij ons hoog in het vaandel. Zo weet je met onze tuinrealisatie precies waar je aan toe bent, in elke stap van het proces. 

De PYG Werkwijze 

Een collectieve mindset doordringt ons hele bedrijf. De mannen van PYG werken niet alleen netjes, nauwkeurig en met oog voor detail, maar bovenal met een glimlach. Elke dag opnieuw.