Over Ons

Welkom bij Zonnematch, een toonaangevend bedrijf op het gebied van verduurzaming van woningen en bedrijven. Bij Zonnematch streven we ernaar om panden te transformeren tot energiezuinige, duurzame en comfortabele leefomgevingen. Ons team van gepassioneerde professionals beschikt over uitgebreide expertise en kennis op het gebied van verduurzamingtechnologieën, waaronder laadpalen, zonnepanelen, thuisbatterijen, kozijnen en isolatie.

Waar wij voor staan?

Goede communicatie, nette jongens en duidelijke afspraken. Voeg daar een flinke scheut innovatie en vakmanschap aan toe en je hebt de ultieme verduurzaming formule te pakken.
Offerte aanvragen

Ons dream team

Bij Zonnematch vormt ons gespecialiseerde en toegewijde team een hechte samenwerking. Met jarenlange ervaring en nauwe samenwerking zijn onze medewerkers perfect op elkaar afgestemd, waardoor ze precies weten wat ze aan elkaar hebben. Dit is het resultaat van een team vol enthousiaste en gecertificeerde vakmensen, waarop je mag rekenen voor deskundige ondersteuning bij al je verduurzaming behoeften.

In ons team hebben we diverse professionals met verschillende achtergronden en certificeringen, waaronder timmermannen, zonnepaneel installateurs, elektriciens en meer. Hierdoor hebben we uitgebreide kennis en expertise op verschillende gebieden, waardoor geen enkel project te groot of te complex is voor ons. Daag ons gerust uit met de meest creatieve ideeën, wij gaan de uitdaging al te graag aan.

Wij spreken niet alleen de taal van verduurzamen, maar ook die van onze klanten.

Heldere communicatie
Binnen 48 uur reactie
Persoonlijk advies van professionals
Vertel me meer

Wat ons onderscheidt

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit, klanttevredenheid en innovatie. We streven ernaar om elke klant te voorzien van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan hun specifieke behoeften en (ook erg belangrijk) budget, met een focus op het leveren van hoogwaardige producten en diensten die langdurige voordelen opleveren.

Bij Zonnematch geloven we in het belang van een duurzame toekomst en zijn we vastbesloten om bij te dragen aan een schonere en groenere wereld. Door samen te werken met ons, kunt u niet alleen uw woning verduurzamen, maar ook bijdragen aan een betere toekomst voor de volgende generaties.

Praatje maken?

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken aan uw verduurzamingsproject. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Zonnematch voor u kan betekenen.