Over zonnematch.

Zonnematch is een geheel onafhankelijk en gezond bedrijf voor wie zonnepanelen hoofdzaak zijn.

Wij helpen u de juiste keuze te maken voor uw investering in zonnepanelen. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent zowel over onze service als het voor u te verwachten rendement. 

Ontzorgen

Alle door Zonnematch aangeboden producten zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn uitgebreid getest, voldoen aan alle gangbare kwaliteitseisen en zijn voorzien van alle benodigde certificaten en uitstekende garanties. Het team van Zonnematch regelt het gehele traject voor u, van deskundig advies op maat tot plaatsing van uw zonnestroomsysteem. U bent als klant bij ons verzekerd van een vakkundige en snelle oplevering van uw systeem omdat we gebruik maken van onze eigen vakbekwame installateurs. Wij kunnen daarom uw zonnestroomsysteem meestal binnen twee weken bij u plaatsen. Dit kunnen wij doen voor onze particulier klanten omdat wij hiermee voor de zakelijke markt al veel ervaring hebben opgedaan.

Waarom Zonnematch

Zonnematch is een geheel onafhankelijk en gezond bedrijf voor wie zonnepanelen hoofdzaak zijn. Het team van Zonnematch regelt het gehele traject voor u, van deskundig advies op maat tot vakkundige plaatsing van uw zonnestroomsysteem. U bent als klant bij ons verzekerd van een snelle oplevering van uw systeem omdat we gebruik maken van onze eigen vakbekwame installateurs. Wij kunnen daarom uw zonnestroomsysteem meestal binnen twee weken na akkoord op offerte plaatsen.  

Dit betekent concreet:

  • Turn-key oplevering van uw zonnepanelensysteem. Wij regelen alles voor u van deskundig advies op maat tot vakkundige montage en plaatsing van uw zonnestroomsysteem.
  • Ongeëvenaarde Snelheid, meestal binnen twee weken na akkoord offerte. Onze eigen installatieteams realiseren een vakkundige en snelle oplevering van uw zonnepanelen. 
  • De installatie van uw zonnepanelen is binnen één dag gerealiseerd, afhankelijk van de hoeveelheid zonnepanelen
  • Kwaliteitsproducten tegen een zeer scherpe prijs met uitstekende garanties. Vergelijkt u zelf maar. 
  • Volledige garantie op de installatie en montage van uw systeem volgens UNETO/VNI-voorwaarden.
  • Een uitmuntende service! Wij bieden u ook na oplevering van uw systeem een uitstekende nazorg. Wilt u bijvoorbeeld uitbreiden? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ervaart u onverhoopt een probleem met uw systeem? Wij helpen u dit op te lossen. Klanttevredenheid staat bij ons op de eerste plaats!
Chat openen
💭 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?