Contact opnemen,
Wij helpen je graag verder

Heb je interesse in een van onze producten of zoekt u advies?.
Aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder! 

Snel zelf regelen,
Wel zo makkelijk!

Met enkele klikken toegang te krijgen tot essentiële informatie en services. Of u nu de weg zoekt naar ons kantoor, onze bedrijfsgegevens nodig heeft voor administratieve doeleinden, of ons wilt volgen op social media voor de laatste updates, wij zorgen ervoor dat deze informatie gemakkelijk en snel toegankelijk is.

Locatie

Klik om Google Maps te openen.

KVK nummer

Voor officiële documentatie en verificatie.

Social media

Volg ons en blijf op de hoogte van het laatste nieuws

FAQ

Bekijk de meest gestelde vragen:

Wie komt mijn zonnepanelen installeren?

Zodra het contract voor uw duurzame energie-installatie is ondertekend, zullen wij met u contact opnemen om een afspraak te maken. Ons team van ervaren installateurs, allen met een uitgebreide achtergrond in duurzame energie-oplossingen, staat klaar om uw installatie professioneel en met uiterste zorg uit te voeren. Bovendien zijn al onze installateurs VCA-gecertificeerd en blijven zij zich voortdurend bijscholen met cursussen en trainingen om u de hoogste kwaliteit te garanderen.

Kan ik mijn afspraak annuleren of wijzigen?

Bij het plannen van installaties streven wij ernaar om tegelijkertijd installaties uit te voeren bij woningen die naast elkaar gelegen zijn. Op deze manier minimaliseren we de overlast voor de buurt. Mocht een geplande afspraak voor u niet passend zijn, dan raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen, zodat we samen een geschikte oplossing kunnen vinden.

In welke ruimtes moeten de monteurs zijn tijdens de plaatsing?

Dit is afhankelijk van het type installatie dat u ontvangt en de lay-out van uw woning.

Onze monteurs zullen een steiger plaatsen aan de zijde waar uw duurzame energie-oplossing wordt geïnstalleerd, waardoor ze veilig de benodigde werkzaamheden kunnen uitvoeren. De zonnepanelen worden vervolgens professioneel aangesloten op uw groepenkast. Bij het leggen van de kabels van de zonnepanelen naar de meterkast streven wij altijd naar de kortst mogelijke route en zorgen we ervoor dat het traject binnen uw huis zo netjes mogelijk wordt weggewerkt.

In de bevestigingsmail die u ontvangt, wordt aangegeven aan welke zijde de zonnepanelen zullen worden geplaatst. We vragen u vriendelijk om ruimte vrij te maken op zolder, in de meterkast en op de locatie waar de steiger zal worden geplaatst.

Hoe zijn jullie te bereiken?

U kunt ons bereiken via ons contactformulier op de website, waar u uw vraag kunt stellen. Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op alle ingediende formulieren. Daarnaast kunt u ons ook telefonisch bereiken op het nummer 070-2230222 Of via whatsapp 06-43490978.

Hoeveel BTW Kan Ik Terug Krijgen?

Op basis van forfaits berekent de Belastingdienst hoeveel btw u gaat afdragen over de stroom die u verkoopt. Deze forfaits zijn gebaseerd op het totale vermogen van uw zonnepanelensysteem. Op de website van de Belastingdienst kunt u zien welk forfait bedrag voor u van toepassing is. Wanneer u meer dan 10.000 Wattpiek aan vermogen heeft, wordt er een aparte berekening gemaakt.