Laadpaal

Efficiënt en veilig opladen met een eigen laadpaal.

Ontdek direct uw,
jaarlijkse besparing!

Gemiddelde jaarlijkse besparing tot €1150
Binnen 24 uur vrijblijvende offerte
Persoonlijk advies van professionals

Ontvang een gratis offerte

Gratis offerte op maat

We nemen binnen 48 uur contact met je op

Optionele gegevens

Niet verplicht maar wel handig
Terug
Volgende
Binnen  60 seconden  geregeld!

Verstuurd!

Uw aanvraag is ingediend. We nemen binnen 48 uur contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Laadpaal

Efficiënt en veilig opladen met een eigen laadpaal.

Ontdek direct uw,
jaarlijkse besparing!

Gemiddelde jaarlijkse besparing tot €1150
Binnen 24 uur vrijblijvende offerte
Persoonlijk advies van professionals

Ontvang een gratis offerte

Gratis offerte op maat

We nemen binnen 48 uur contact met je op

Optionele gegevens

Niet verplicht maar wel handig
Terug
Volgende

Verstuurd!

Uw aanvraag is ingediend. We nemen binnen 48 uur contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Beoordeeld met 4.6

Google Rating
4.6
46 reviews

Wij kiezen uitsluitend voor de topmerken bij Zonnematch.

Bij Zonnematch vind je hoogwaardige laadpalen van de gerenommeerde merken Alfen en Wallbox. Of het nu thuis of op het werk is, onze laadpalen zorgen voor een snel en veilig oplaadproces voor jouw auto. En goed nieuws: we bieden ook de mogelijkheid om jouw laadkosten te verrekenen met bijvoorbeeld jouw werkgever als je zakelijk elektrisch rijdt. En maak je geen zorgen over de installatie; die is inbegrepen in onze pakketprijs.

Kwaliteit Garantie van Zonnematch

Zonnematch-monteurs hebben specifieke trainingen gevolgd en beschikken over hun InstallQ diploma's. Daarnaast zijn ze VCA-gecertificeerd en hanteren ze de normen van NEN-1010 en NEN-3140 tijdens hun werkzaamheden.

kijk voor dit deel naar de link die ik hierboven heb bijgevoegd. Zoiets zou ik ook willen met van die slides. (zelfde als bij zonnepanelen)

Wij spreken niet alleen de taal van verduurzamen, maar ook die van onze klanten.

Heldere communicatie
Binnen 48 uur reactie
Persoonlijk advies van professionals
Vertel me meer
"Sterke toename gebruik Nationaal Warmtefonds voor verduurzaming van woningen"

Een laadpaal zonder te investeren? Dat kan!

Onvoldoende spaargeld of besteed je het liever aan andere zaken? Geen punt. Diverse instanties verstrekken subsidies of financieringsmogelijkheden voor duurzame investeringen, zoals een laadpaal.Bovendien werken we samen met gerenommeerde instanties zoals Santander om leningen tegen lage rentetarieven aan te bieden, waardoor het voor u nog eenvoudiger wordt om te investeren in duurzame energie. Onze adviseurs staan klaar om samen met jou de beste opties te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Welke laadpaal past bij mij?

Elektrisch rijden wordt steeds populairder, en dat is begrijpelijk! Het is niet alleen duurzaam en comfortabel, maar je kunt ook nog eens voordelig thuis je elektrische auto opladen. Maar hoe kies je nu de juiste laadpaal voor thuis? Om de beste keuze te maken, zijn er een aantal vragen die je moet beantwoorden. In dit blog bespreken we de verschillende mogelijkheden voor de ideale thuislaadpaal.

Waar wij voor staan?

Goede communicatie, nette jongens en duidelijke afspraken. Voeg daar een flinke scheut innovatie en vakmanschap aan toe en je hebt de ultieme verduurzaming formule te pakken.
Offerte aanvragen

In vijf stappen jouw eigen laadpaal

01.

Dien jouw advies of offerte aanvraag in

Na het aanvragen van een gesprek met ons, neemt een van onze experts binnen 2 werkdagen contact met je op.

02.

Jouw adviesgesprek

Tijdens jouw persoonlijk adviesgesprek met een van onze experts bespreken we alle mogelijkheden. We kijken naar jouw wensen en kiezen samen de beste optie voor je uit.

03.

Op maat gemaakte offerte

Je ontvangt een gepersonaliseerde offerte op basis van onze adviezen.

04

Montage

Ziet het er goed uit? Dan plannen wij de montage in. Het installeren van laadpalen vereist expertise en ervaring. Onze monteurs zijn allemaal gecertificeerd door InstallQ en VCA-gecertificeerd. Bovendien werken ze volgens de normen van NEN-1010 en NEN-3140 tijdens hun werkzaamheden.

01

Je betaald pas na montage

Blij met je nieuwe laadpaal? Dat is mooi! (stiekem hadden wij ook niet anders verwacht) De factuur ontvang je na de plaatsing. Vooraf betalen is dus niet nodig.

Ook verdienen met verduurzamen?

Onze adviseurs helpen jou het beste uit jouw ruimte te halen door te focussen op duurzame oplossingen voor jouw huis of bedrijfsruimte. Maximaal profiteren van energiebesparende maatregelen en het gebruik van groene technologieën is ons doel.

Zo bespaar jij het meest op jouw energierekening en draag je bij aan een duurzamere toekomst.
Offerte aanvragen

FAQ

Bekijk de meest gestelde vragen:

Wat is een laadpaal?

Met een laadpaal op je eigen terrein heb je altijd de mogelijkheid om je elektrische voertuig op te laden wanneer dat nodig is, zonder afhankelijk te zijn van openbare laadpunten. Dit kan leiden tot lagere brandstofkosten en verminderde afhankelijkheid van openbare laadpalen.

Wat is het voordeel van een laadpaal?

Met een laadpaal op je eigen terrein heb je altijd de mogelijkheid om je elektrische voertuig op te laden wanneer dat nodig is, zonder afhankelijk te zijn van openbare laadpunten. Dit kan leiden tot lagere brandstofkosten en verminderde afhankelijkheid van openbare laadpalen.

Wat zijn de installatiekosten van een laadpaal?

De prijs voor het installeren van een laadpaal is afhankelijk van diverse factoren, zoals het type laadpaal, de installatielocatie en eventuele extra diensten. Voor een gepersonaliseerde offerte op maat, afgestemd op uw specifieke situatie, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bieden jullie garantie op de geplaatste laadpalen?

Ja, we voorzien garantie op de geïnstalleerde laadpalen. De garantievoorwaarden verschillen per product en leverancier, maar over het algemeen dekt de garantie eventuele defecten aan de onderdelen en problemen met de installatie. Voor meer details over de garantie op onze laadpalen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wat is het onderhoud van een laadpaal?

Het onderhoud van een laadpaal is over het algemeen niet ingewikkeld en omvat meestal regelmatige inspecties om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert en om eventuele potentiële problemen op te lossen. Onze gekwalificeerde technici staan klaar om het onderhoud van uw laadpaal uit te voeren, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de technische aspecten ervan.

Kan ik mijn laadpaal zelf installeren?

Hoewel het mogelijk is om een laadpaal zelf te installeren, adviseren wij ten zeerste om dit over te laten aan een gekwalificeerde en ervaren professional. Onze technici beschikken over de juiste certificeringen en vergunningen om de installatie veilig en efficiënt uit te voeren. Een onjuiste installatie kan namelijk leiden tot gevaarlijke situaties en problemen met de garantie van uw laadpaal. Daarom zorgen wij ervoor dat uw laadpaal op de juiste manier wordt geïnstalleerd, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw elektrische voertuig.

Hoe lang duurt het om mijn auto op te laden met een laadpaal?

De laadtijd van een elektrische auto met een laadpaal varieert afhankelijk van diverse factoren, waaronder de batterijcapaciteit, de laadsnelheid van de laadpaal en de beschikbare stroomsterkte. Over het algemeen duurt het gemiddeld 4 tot 8 uur om een elektrische auto volledig op te laden met behulp van een laadpaal.

Kan ik mijn huidige elektrische voertuig gebruiken met een nieuwe laadpaal?

Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om uw huidige elektrische voertuig te gebruiken in combinatie met een laadpaal. Het is echter van belang om te controleren of de specificaties van de laadpaal compatibel zijn met uw voertuig en of uw voertuig geschikt is voor de aansluiting. Ons team staat klaar om u hierbij te assisteren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie.

Praatje maken?

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken aan uw verduurzamingsproject. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Zonnematch voor u kan betekenen.

Echte aanpakkers

Wij houden van snel en efficiënt, daarom gaan we direct voor je aan de slag. Na onze kennismaking ontvang je binnen enkele weken al jouw tuinontwerp. Zo geniet je binnen de kortste keren van jouw nieuwe tuin.

Nette communicatie en duidelijke afspraken

Weten waar je aan toe bent, dat wil toch iedereen? Daarom staat communicatie bij ons hoog in het vaandel. Zo weet je met onze tuinrealisatie precies waar je aan toe bent, in elke stap van het proces. 

De PYG Werkwijze 

Een collectieve mindset doordringt ons hele bedrijf. De mannen van PYG werken niet alleen netjes, nauwkeurig en met oog voor detail, maar bovenal met een glimlach. Elke dag opnieuw.