Thuisbatterij

Voorkom teruglevering naar het net.

Ontdek direct uw,
jaarlijkse besparing!

Gemiddelde jaarlijkse besparing tot €1150
Binnen 24 uur vrijblijvende offerte
Persoonlijk advies van professionals

Ontvang een gratis offerte

Gratis offerte op maat

We nemen binnen 48 uur contact met je op

Optionele gegevens

Niet verplicht maar wel handig
Terug
Volgende
Binnen  60 seconden  geregeld!

Verstuurd!

Uw aanvraag is ingediend. We nemen binnen 48 uur contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thuisbatterij

Voorkom teruglevering naar het net.

Ontdek direct uw,
jaarlijkse besparing!

Gemiddelde jaarlijkse besparing tot €1150
Binnen 24 uur vrijblijvende offerte
Persoonlijk advies van professionals

Ontvang een gratis offerte

Gratis offerte op maat

We nemen binnen 48 uur contact met je op

Optionele gegevens

Niet verplicht maar wel handig
Terug
Volgende

Verstuurd!

Uw aanvraag is ingediend. We nemen binnen 48 uur contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Beoordeeld met 4.6

Google Rating
4.6
46 reviews

Waarom investeren in een thuisbatterij?

  • Direct besparen: Begin met besparen door de energie die je overdag opwekt met je zonnepanelen, 's avonds te gebruiken wanneer je thuis bent. Dit verhoogt de onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet met 60-80%.

  • Altijd profiteren van je eigen energie: Met een thuisbatterij heb je altijd toegang tot je zelf opgewekte zonne-energie, zelfs als de salderingsregeling vervalt of als de terugleververgoedingen minder voordelig zijn.

  • Extra kostenbesparing: Met een dynamisch energiecontract kun je goedkope elektriciteit van het net opslaan in de thuisbatterij en gebruiken of verkopen wanneer de elektriciteitsprijzen hoog zijn, waardoor je nog meer kunt besparen op je stroomkosten.

Hoe werkt een thuisbatterij?

Simpel gezegd slaat een thuisbatterij de overtollige stroom op die zonnepanelen produceren maar die je op dat moment niet verbruikt. Op momenten waarop je meer stroom nodig hebt dan je zonnepanelen op dat moment opwekken, kun je deze opgeslagen stroom gebruiken. Dit stelt je in staat om efficiënter om te gaan met de energie die je opwekt en om deze op een later moment te benutten, zelfs 's avonds. Hierdoor verminder je je afhankelijkheid van de energieleverancier en de fluctuaties in energieprijzen.

Hoe werkt dit precies? In plaats van overtollige stroom terug te leveren aan het energienet, wordt deze met een thuisbatterij opgeslagen voor later gebruik. Op deze manier kun je je eigen opgewekte stroom beter benutten op momenten dat je deze het meest nodig hebt. Wanneer de thuisbatterij leeg is, schakelt het systeem automatisch over naar stroom van het reguliere net. Met een thuisbatterij kun je doorgaans tussen de 60% en 80% van je eigen opgewekte stroom gebruiken.

Wij spreken niet alleen de taal van verduurzamen, maar ook die van onze klanten.

Heldere communicatie
Binnen 48 uur reactie
Persoonlijk advies van professionals
Vertel me meer
"Sterke toename gebruik Nationaal Warmtefonds voor verduurzaming van woningen"

Nog meer geld verdienen met je thuisbatterij!

Door de thuisbatterij te combineren met een dynamisch energiecontract kun je de batterij opladen wanneer stroom goedkoop is en dezelfde stroom gebruiken of verkopen wanneer stroom duur is.

Hierdoor maak je altijd gebruik van de goedkoopste stroom. Zonnematch heeft deals met verschillende energieaanbieders om het zo voordelig mogelijk voor jullie te maken.

Kwaliteit Garantie van Zonnematch

Zonnematch-monteurs hebben specifieke trainingen gevolgd en beschikken over hun InstallQ diploma's. Daarnaast zijn ze VCA-gecertificeerd en hanteren ze de normen van NEN-1010 en NEN-3140 tijdens hun werkzaamheden.

Een thuisbatterij zonder te investeren? Dat kan!

Onvoldoende spaargeld of besteed je het liever aan andere zaken? Geen punt. Diverse instanties verstrekken subsidies of financieringsmogelijkheden voor duurzame investeringen, zoals een laadpaal.Bovendien werken we samen met gerenommeerde instanties zoals Santander om leningen tegen lage rentetarieven aan te bieden, waardoor het voor u nog eenvoudiger wordt om te investeren in duurzame energie. Onze adviseurs staan klaar om samen met jou de beste opties te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Waar wij voor staan?

Goede communicatie, nette jongens en duidelijke afspraken. Voeg daar een flinke scheut innovatie en vakmanschap aan toe en je hebt de ultieme verduurzaming formule te pakken.
Offerte aanvragen

In vier stappen een thuisbatterij

01.

Dien jouw advies of offerte aanvraag in

Na het aanvragen van een gesprek met ons, neemt een van onze experts binnen 2 werkdagen contact met je op.

02.

Jouw adviesgesprek

Tijdens jouw persoonlijk adviesgesprek met een van onze experts bespreken we alle mogelijkheden. We kijken naar jouw wensen en kiezen samen de beste optie voor je uit.

03.

Op maat gemaakte offerte

Je ontvangt een gepersonaliseerde offerte op basis van onze adviezen.

04

Montage

Ziet het er goed uit? Dan plannen wij de montage in. Het installeren van een thuisbatterij vereist expertise en ervaring. Onze monteurs zijn allemaal gecertificeerd door InstallQ en VCA-gecertificeerd. Bovendien werken ze volgens de normen van NEN-1010 en NEN-3140 tijdens hun werkzaamheden.

Ook verdienen met verduurzamen?

Onze adviseurs helpen jou het beste uit jouw ruimte te halen door te focussen op duurzame oplossingen voor jouw huis of bedrijfsruimte. Maximaal profiteren van energiebesparende maatregelen en het gebruik van groene technologieën is ons doel.

Zo bespaar jij het meest op jouw energierekening en draag je bij aan een duurzamere toekomst.
Offerte aanvragen

FAQ

Bekijk de meest gestelde vragen:

Wat is een thuisbatterij?

Een accu is een toestel dat in staat is energie te bewaren en vervolgens op een later tijdstip weer vrij te geven. Er bestaan diverse varianten van accu's met verschillende eigenschappen en toepassingen.

Wat zijn de voordelen van een thuisbatterij?

Accu's bieden tal van voordelen, waaronder: ze dienen als opslagoplossing voor overtollige energie van zonnepanelen, fungeren als noodstroomvoorziening tijdens stroomuitval, faciliteren het opladen van elektrische voertuigen, en helpen bij het verlagen van energiekosten door het verminderen van elektriciteitsverbruik tijdens piekuren.

Hoelang gaat een thuisbatterij mee?

De levensduur van een accu wordt beïnvloed door diverse factoren, waaronder het gebruik, de omgevingsomstandigheden en het laad- en ontlaadgedrag. In het geval van de lithium-ion-accu's die Zonnematch installeert, kunnen ze over het algemeen minstens 10 jaar meegaan.

Hoe werkt een thuisbatterij in combinatie met zonnepanelen?

De energie van de zon wordt door de zonnepanelen omgezet in gelijkstroom (DC). Om deze bruikbaar te maken voor huishoudelijke apparaten, wordt deze gelijkstroom omgezet in wisselstroom (AC) door een omvormer. De accu fungeert vervolgens als opslagplaats voor deze energie, zodat deze later kan worden gebruikt.

Wat is het doel van een thuisbatterij in combinatie met zonnepanelen?

Door het gebruik van een accu samen met zonnepanelen, kun je de opgewekte zonne-energie opslaan voor momenten waarop de zon niet schijnt. Dit betekent dat je minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnetwerk en meer zelfvoorzienend kunt zijn, omdat je jouw eigen opgeslagen energie kunt gebruiken wanneer dat nodig is.

Hoeveel energie kan een thuisbatterij opslaan?

Dit hangt af van de omvang van de accu's. Zonnematch heeft diverse accupakketten beschikbaar, variërend in opslagcapaciteit van 5 kWh tot 15 kWh.

Kan ik mijn auto opladen met mijn thuisbatterij?

Zeker, het is een optie. Met de opgeslagen energie kun je een elektrische auto opladen, waardoor je de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen nog verder kunt verminderen.

Kan ik een thuisbatterij als back-up stroomvoorziening gebruiken?

Zeker, accu's kunnen gebruikt worden als noodstroomvoorziening tijdens stroomuitval, waardoor je altijd verzekerd bent van elektriciteit, zelfs wanneer het reguliere elektriciteitsnetwerk niet beschikbaar is.

Praatje maken?

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken aan uw verduurzamingsproject. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Zonnematch voor u kan betekenen.

Echte aanpakkers

Wij houden van snel en efficiënt, daarom gaan we direct voor je aan de slag. Na onze kennismaking ontvang je binnen enkele weken al jouw tuinontwerp. Zo geniet je binnen de kortste keren van jouw nieuwe tuin.

Nette communicatie en duidelijke afspraken

Weten waar je aan toe bent, dat wil toch iedereen? Daarom staat communicatie bij ons hoog in het vaandel. Zo weet je met onze tuinrealisatie precies waar je aan toe bent, in elke stap van het proces. 

De PYG Werkwijze 

Een collectieve mindset doordringt ons hele bedrijf. De mannen van PYG werken niet alleen netjes, nauwkeurig en met oog voor detail, maar bovenal met een glimlach. Elke dag opnieuw.