Onze werkwijze

waar staan we voor als Zonnematch?

Heeft u besloten zonnepanelen aan te schaffen? Goede keuze! Hoe ziet vervolgens uw aankooptraject eruit van offerte tot aan montage van de panelen op uw dak?

De stappen

  • De eerste stap is het maken van een passende offerte voor u. Wij maken in deze offerte voor u inzichtelijk wat voor uw situatie mogelijk is. Hiervoor maken we gebruik van speciaal ontwikkelde software door Technische Universiteit Delft om uw zonnepanelensysteem exact op maat te maken en te optimaliseren voor uw woning. In deze berekening gebruiken we lokale weersdata, lokale instraling van zonlicht en schaduwval van objecten in de omgeving van uw woning. U krijgt hierdoor een tekening van uw dak met voor uw woning een simulatie van de jaarlijkse opbrengst door zelf uw stroom op te wekken. Deze opbrengstberekening in de offerte is voor u een accurate indicatie van de toekomstige opbrengst van het zonnesysteem. Voor het inmeten van zonnepanelen moest je vroeger altijd het dak op, en voor een offerte met een accuraat legplan was je zomaar enkele dagen kwijt. Dat is nu verleden tijd. 
  • Kiest u voor Zonnematch? Wij nemen direct contact met u op voor het inplannen van zowel de inmeetafspraak (schouw) als de installatie. Wij hebben natuurlijk al een goed beeld wat in uw situatie mogelijk is door onze software. Een schouw is vaak toch ook belangrijk om exact vast te kunnen stellen of wij alle garanties kunnen waarmaken en wat er allemaal moet worden gedaan om aan alle geldende normen te kunnen voldoen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en welk rendement u van uw zonnepanelen kunt verwachten.
  • Vervolgens wordt de installatie meestal binnen twee weken geplaatst. De installatie van het systeem is meestal binnen één dag (deel) gerealiseerd, afhankelijk van de hoeveelheid zonnepanelen. 
  • U kunt na installatie via de app direct uw besparing zien.
  • Uiteraard houdt het na installatie niet op voor ons. Omdat wij staan voor 100% klanttevredenheid kunt u altijd contact met ons opnemen. Bijvoorbeeld als u wenst uw systeem uit te breiden. 

 

Chat openen
💭 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?